Ouder-babygroep 6 maanden - 2 jaar 

Beleef een moment speciaal voor jou en je kind. Muziek wordt in deze sessies gebruikt ter ondersteuning van contact en afstemming tussen jou en je kind. Er wordt gezongen, bewogen, gevoeld en geluisterd. Jouw kind maakt contact met zijn eigen lichaam en zijn omgeving. We beleven muzikaal plezier! 

De sessies hebben geen primair therapeutisch doel. Wel is het zo dat muziek een intrinsieke therapeutische waarde heeft. Je kind en jijzelf kunnen daar samen van genieten. 

(Ouder-) peutergroep 2-4 jaar

Voorlopig mogen kinderen tot 2,5 jaar aansluiten bij de ouder-baby groep. Kinderen vanaf 2,5 jaar mogen aansluiten bij de kleutergroep. Vanaf september zal er een aparte sessie zijn voor deze leeftijdsgroep. 

Kleutergroep (4-5 jaar) & kinderengroep (6-7 jaar) zonder ouders

De manier waarop kinderen zich ontwikkelen kan heel verschillend zijn. Elke kleuter en elk kind speelt, leert en ontdekt op zijn eigen tempo. In deze sessies wordt de klemtoon gelegd op de krachten van ieder kind. In groep kunnen de kinderen van elkaar leren met een speels en duidelijk kader. Zowel de educatieve als de belevingsgerichte kant van muziek komt in deze sessies aan bod. De kinderen leren spelenderwijs over noten, ritmes, instrumenten, enzovoort. Ze maken hun eigen composities en leren improviseren.

Voor het geven van deze sessies inspireer ik mij op de methode

‘Children are Composers’.

Zie Bio voor meer info. 

 

Toekomstmuziek

Vanaf september zullen maandelijks muziekbelevingsgroepen worden georganiseerd op zaterdag voormiddagen in 3house. Om op de hoogte te blijven van het aanbod kan je deze site in het oog houden of je inschrijven op de nieuwsbrief.

Meld je aan voor de muziekbeleving nieuwsbrief

Bedankt !